Brezplačni tečaj angleškega jezika za odrasle - povabilo občanom

29.05.2019 Danilo Z. 96

Spoštovani!

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vabi na 10-dnevni splošni tečaj angleškega jezika, ki je namenjena odraslim, ki se z jezikom srečujete prvič oziroma odraslim, ki ste se jezika učili pred mnogimi leti in bi želeli obnoviti/okrepiti svoje znanje angleškega jezika.

Uvodno srečanje je planirano v ponedeljek, 10.6.2019, ob 16:15 uri. Termini ostalih delavnic se bodo določili na uvodnem srečanju, predvidoma pa se bodo srečanja odvijala 2-3 krat tedensko, v popoldanskem času. Srečanja se bodo izvajala v učilnici Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, 9221 Martjanci.

Program je namenjen odraslim (razen osebam, ki imate status upokojenca, dijaka ali študenta). Prednost pri vključitvi v program pa imajo udeleženci, starejši od 45. leta starosti. Udeležba v programu je BREZPLAČNA. Število mest je omejeno!

Za udeležbo v progamu so potrebne predhodne prijave na telefonsko številko (02) 538 13 54 (Kristjan), oziroma preko elektronske pošte kristjan@lrf-pomurje.si. Prijave sprejemamo do petka, 7.6.2019, oziroma do zapolnitve mest.

Vsi udeleženci boste na uvodnem srečanju prejeli mapo z gradivi in usb ključ z vsebino predavanj.

Vljudno vabljeni!

Priloga: Vabilo na brezplačni tečaj angleškega jezika.

-- Kristjan ŠadlStrokovni sodelavec / organizator izobraževanja odraslihLokalna razvojna fundacija za PomurjeRegionalno stičišče nevladnih organizacij PomurjaMartjanci 36, 9221 MartjanciTelefon: 02 538 13 54El. pošta: kristjan@lrf-pomurje.si
Dokumenti, priloge
Klikni tukaj za prikaz prilog
Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?